Vegetariska kokböcker

Böckerna

i denna katalog är nya respektive antikvariska böcker, de antikvariska böckerna är om inte annat anges, häftade och i gott antikvariskt, skick. Alla priser är inklusive moms. Porto och i förekommande fall emballagekostnader tillkommer, Order expedieras mot postförskott om ej annat har överenskommits. Om en beställd bok har sålts lämnas inget särskilt meddelande om detta.

OBS! Beställ böcker från denna katalog genom att klicka här!



Böcker om Vegetariskt
 

13.051 Adam,C: Morötter. Recept. 1991. 78s. Ill. Obd. 95,00

13.052 Brown,S: Sarah Browns stora vegetariska kokbok. 1994.  Obd. Ill. 240s. 198,00

13.053 Cranks Bästa recept. Vegetarisk mat från den berömda  London-restaurangen. 1987. Obd. Ill. 199s. SEK     250

13.054 Cranks festmat. 1986. Obd. Ill. 164s. 200,00

13.055 Dolamore,A: A buyer's guide to Olive Oil. Ldn 1994. Obd.  Ill. 128s. 185,00

13.056 Får och potatis. Jonas Alströmers två skrifter från 1727  och 1732. 1992. 93s. Hft. 100,00

13.057 Garland,S: Stora boken om Örter & Kryddor. Om att odla  och använda kryddor. 1993. Obd. Färgill. 287s. 225,00

13.058 Hale,S: Stora boken om vitlök. Med över 100 recept. 1988.  Obd. Ill. 128s. 149,00

13.059 Hazelton,N: Nika Hazelton's way with vegetables. The  unabridged vegetable cookbook. 1976. 381s. 175,00

13.060 Hushaw,G: Asparagus all ways ...always. Berkeley 1987. 148s. 160,00

13.061 Hyldig,K: Vegetarisk mat för storhushåll. 1988. Obd. 188s. Ill. 395,00

13.062 Ingmanson,I: Kan man äta sånt? En bok om äatliga växter.  1983. obd. 317s. 220,00

13.063 Johansson,E: Vegetarisk fest året om. 1989. Inb. Ill.104s 65,00

13.064 Keville,S: Herbs. An illustrated encyclopedia. A complete  culinary, Cosmetic, medicinal and Ornamental guide.  1995. Obd. Färgill. 224s. 275,00

13.065 Krüger,A: Salladsboken. 268 salladsrecept, 30  salladssåser. 1975. Inb. Ill. 142s   50,00

13.066 Lauterbach,E: Vegetarisk gourmet. 1986. Obd. Ill. 130s Färgill.. SEK     350

13.067 Matfettslexikon. Från frö till bytta. 1984. Obd. Ill. 110s. 150,00

13.068 Messerli,K: Spenat och mangold. 1991. 78s. Ill. Recept 95,00

13.069 Nielsen,H: Exotiska läkeväxter och trolldomsörter. 1995.  obd. 296s. Ill. 150,00

13.070 Norman,J: The complete book of spices. 1990. Obd. Ill. 160s. 265,00

13.071 Puhony,K: Hälsoriktig konservering. 1985. Obd. Ill. 224s.  Rökning. torkning inkokning mm. 90,00

13.072 Roediger,S: Tomater. Recept. 1991. 78s. Obd. Ill. 95,00

13.073 Romanelli Leahy,L: Peanut butter cookbook. 1994. 117s. 150,00

13.074 Sandquist-Bolin,B: Den nya maten. Smalkostkokbok. 1984.  inb. Ill. 382s. 60,00

13.075 Sandquist-Bolin,B: Grön fest. 1981. Obd. Ill. 91s. 90,00

13.076 Santa Maria,J: Indisk vegetarisk kokbok. 1977. 223s. 200,00

13.077 Teubner,C: Kräuter und Knoblauch. Mit rezepte von E. Witzigmann. 1993. 144s. Obd. Färgill. 475,00

13.078 Warren,J: Grönsaksrätter. 1985. 78s. Ill. 40,00

13.079 Östlund,B: Mat med sommarsmak. Ta tillvara bär frukt och grönsaker. 1986. 112s. 60,00
 

Frukt och bär

12.746 Ager,A: The ginger cookbook. Ldn 1976. 144s. Inb. 140,00

12.747 Billbäck,B: Frukt och bär. Vägledning i fruktodling.  1941. Oklbd. Med 80 faärgpl. 244s. 225,00

12.748 Cary,P: The fresh fruit cookbook. Ldn 1988. Inb. Ill. 176s. 185,00

12.749 Grigson,J: Fruit book. Ldn 1988. 508s. 130,00

12.750 Halász,Z: Das buch vom ungarischen paprika. Budapest 1963  Inb. Ill. 150s. 200,00

12.751 Hurwitz,L: Krydder urter og andet godt i mad og drikke.  Kbhvn 1969. 175s. 60,00

12.752 Lemby,A: Med många goda kryddor. 1962. Inb. Ill. 103s. 60,00

12.753 Loewenfeld,C: The complete book of herbs and spices. Ldn  1974. Inb. Ill. 315s. färgpl. SEK     375

12.754 Nathan,A: Fruit. San Francisco 1988. 144s. Ill. SEK     350


OBS! Beställ böcker från denna katalog genom att klicka här!